Ekoplaza Haarlem opent met lekker biologisch vers

Partnerbijdrage
Veel biologisch vers, maaltijden en gemak.
Veel biologisch vers, maaltijden en gemak. ((Foto: aangeleverd))

HAARLEM - is een volledig vernieuwde winkel geopend. vorige week Een Ekoplaza met veel aandacht voor lekker eten. Veel biologisch vers, maaltijden en gemak. Een winkel waarin zichtbaar wordt dat bij Ekoplaza hard is gewerkt aan het assortiment en het winkelbeeld.

Vers, verser, verstDe flink verruimde winkel biedt nu extra veel focus op de vers categorieën, waarin ook veel Marqt-assortiment terugkomt. Zo vindt de Haarlemmer een uitgebreide keuze aan maaltijden en tapas van Marqt, maar ook verse vis van Jan van As, een kaasaanbod met de lekkerste goudse kazen, boerenkazen, speciaal geselecteerde borrelkazen, maar ook kookkozen en vegan kazen. Een winkel voor de biologische fijnproever. Samen met de huis-bakker is een assortiment lekkere, voedzame topbroden samengesteld. Van lekkere desembollen tot een brood met veel pitten en zaden. Klanten kunnen nog steeds terecht voor het vertrouwde brood van Bakkerij Edel.

Verbouwing

VerbouwingIn februari werden de eerste stappen gezet naar de vernieuwde winkel en planning was om in week 29 te heropenen. Mede door de corona-uitbraak en een bouwstop was een uitstel van de opening onvermijdelijk. Operationeel Manager van Ekoplaza Iris Spruijt: “De winkel is letterlijk volledig gestript, om vervolgens opnieuw te kunnen worden opgebouwd. Dit ging uiteraard niet zonder slag of stoot. Gelukkig heeft het team van Ekoplaza Haarlem het fantastisch gedaan en ook de klanten reageerden, ondanks de overlast, positief.”

Aangepaste opening

Vanwege de huidige maatregelen rondom corona hebben we de feestelijke opening iets moeten aanpassen. Zo zullen er geen demonstraties en proeverijen zijn, maar zijn er wel extra klantenacties. Zo ontvingen de eerste 100 klanten een gratis goodiebag, is er een speciale winactie opgezet en zijn er extra openingsaanbiedingen. Uiteraard met lekker veel VERS.

Ekoplaza

Ekoplaza is een biologische supermarktketen met ruim 80 vestigingen, afhaalpunten en een webshop met een landelijk netwerk voor thuisbezorging.

Elke dag opnieuw werkt Ekoplaza samen met haar boeren, telers en producenten aan de beste biologische producten. Alle producten worden geproduceerd met respect voor de natuur en voor dieren. Het spreekt voor zich dat hun partners geen gebruik maken van chemische bestrijdingsmiddelen, pesticiden, preventieve antibiotica en kunstmest. Wel geven zij ruimte voor vruchtwisseling en gezonde groei waardoor er een gezonde bodem ontstaat.

Biologisch

De mensen achter Ekoplaza vinden het belangrijk dat alle producten smaken zoals ze van origine horen te smaken. Biologische producten kennen immers geen GMO en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook zijn onnatuurlijke conserveermiddelen niet toegestaan. Bij Ekoplaza krijgen boeren en telers een eerlijke prijs, zodat ze milieu- en diervriendelijk kunnen werken en een duurzaam bestaan hebben.

Klanten van Ekoplaza kunnen de producten vertrouwen. Gezond, duurzaam en eerlijk en bovenal lekker.

Vers, verser, verst!