Sample Sale Tumble ’n Dry

Partnerbijdrage
Afbeelding


VELSEN-NOORD - Tumble ‘N Dry is van origine een Nederlands kinderkledingmerk, gestart in 2007 en ontwerpt stoere, frisse, comfortabele kinderkleding voor actieve, coole kids in de leeftijd van 0-15 jaar. Duurzame trendy kleding voor een betaalbare prijs.

Op 9 en 10 oktober is er een sample sale van Tumble ’n Dry in Velsen-Noord. Een uitverkoop boordevol jongens- en meisjeskleding in de maten 80, 116 en 152. Denk hierbij aan leuke jassen, hippe broeken en vrolijke t-shirts voor zowel jongens en meisjes met hoge kortingen!

Dus bent u nog op zoek naar een nieuwe najaars- of wintergaderobe voor uw (klein)kind, neefje of buurmeisje? Of juist alvast leuke kleding voor het voorjaar of de volgende zomer? Kom dan 9 en 10 oktober naar de Zonnewijzerstraat in Velsen-Noord en scoor leuke kinderkleding voor een mooie prijs! De maten 80, 116 en 152 zijn aanwezig. Let op: OP=OP!

Passen is niet mogelijk, kom alleen en neem geen tas mee. Er kan een maximaal aantal personen tegelijk naar binnen, dit in verband met de huidige maatregelen in verband met het coronavirus.