BossaNova: op en top duurzaam wonen in Haarlem Nieuw-Zuid

Partnerbijdrage
Welke woning je ook koopt in BossaNova, duurzaamheid staat voorop.
Welke woning je ook koopt in BossaNova, duurzaamheid staat voorop. ((Foto: Aangeleverd))

HAARLEM - Welke woning je ook koopt in BossaNova, duurzaamheid staat voorop. Goede isolatie, all-electric en zonnepanelen zijn dan ook de standaard. Zo wordt jouw energiezuinige woning jouw thuis voor de toekomst.

Stijgende energierekeningen of toekomstige investeringen door strengere wetgeving rondom duurzaamheid? Niet als je een woning in BossaNova koopt. 

Lagere woonlasten

Jouw woning heeft straks volop energiebesparende voorzieningen zodat de totale woonlasten fors lager zijn ten opzichte van een bestaande woning. En dat verschil zal de komende jaren alleen maar toenemen.

Met de koop van een woning in een van de torens houd je dus meer geld over voor de leuke dingen in het leven.

Voordelen nieuwbouw

Vergeleken met een bestaande woning, kan een nieuwbouwwoning een flink hogere aanschafprijs hebben. Maar, een nieuwbouwwoning is ook uitgerust met veel extra’s. En dat levert je veel voordelen op. De specialisten van VORM Sales & Finance leggen het je graag uit.

Rentekorting

De woningen in BossaNova zijn met een EPC van 0,11 zeer energiezuinig. Dat heeft ook voordelen voor je hypotheek. Je kunt namelijk een duurzaamheidshypotheek afsluiten. Een goed voorbeeld van zo’n hypotheek is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, te verkrijgen via VORM Sales & Finance. Je krijgt hierbij rentekorting omdat jouw woning zeer energiezuinig is.

Verkoop Fase 2 BossaNova

Wegens het succes van de verkoop van Fase 1, Toren Bossa, zijn nu ook de verschillende duurzame studio’s en terrasappartementen van Fase 2, Toren Nova, in verkoop. BossaNova is onderdeel van project Haarlem Nieuw-Zuid. Fase 2 - Toren Nova bestaat uit 64 woningen verdeeld over 11 verdiepingen. Ook in Toren Nova komen 5 verschillende woningtypen met verschillende afmetingen. Daarmee heb je ook in deze Toren niet alleen qua hoogte en ligging veel te kiezen, maar ook qua woonruimte en uitzicht.

5 woningtypen

Een kort overzicht van de 5 verschillende woningtypen in Toren Nova:

- Studio 50, vanaf € 255.000,- v.o.n.
- Terrasappartement 80, vanaf € 360.000,- v.o.n.
- Terrasappartement 90, vanaf € 389.000,- v.o.n.
- Terrasappartement 120, vanaf € 595.000,- v.o.n.
- Terrasappartement 130,vanaf € 610.000,- v.o.n.

Duurzaam wonen

Bij alle woningen van BossaNova staat duurzaam hoog in het vaandel. Uiteraard zijn de woningen in Toren Nova ook voorzien van onder andere vloerverwarming én -koeling in alle vertrekken, hebben ze een grote buitenruimte, en een eigen parkeerplaats.

Meer weten over de duurzame woningen van BossaNova? Ga dan naar Vorm.nl/bossanova/aanbod.