Auto kopen? Profiteer van extra Paas-korting bij Velserbeek

Partnerbijdrage
Profiteer van veel Paas-voordeel bij Velserbeek.
Profiteer van veel Paas-voordeel bij Velserbeek. (Foto: Aangeleverd)

REGIO – Ben jij op zoek naar een nieuwe of tweedehands Mazda, Dacia, Renault of Hyundai? Kom dan vooral deze Pasen langs bij Automobielbedrijf Velserbeek, voor een leuk extraatje bij jouw nieuwe wagen.

Op Tweede Paasdag kun je namelijk bij Velserbeek dobbelen voor een extra voordelige aankoop.

Tot 600 euro korting

Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Profiteer van gratis accessoires bij aankoop van je nieuwe wagen. Is een occasion meer wat voor jou? Dan ontvang je tot maar liefst 600 euro korting.

Toonaangevende organisatie

Automobielbedrijf Velserbeek groeide de laatste jaren uit tot een toonaangevende organisatie op het gebied van mobiliteit, met Renault, Dacia, Hyundai en Mazda als gerenommeerde merken. “Of het nu om personen- of bedrijfswagens gaat. En om occasions of een gloednieuwe auto. Bij ons bent u verzekerd van een uitgebreide dienstverlening, eerlijk en volledig advies en optimale service. Wij bieden diversiteit, zowel zakelijk als privé. Ons team staat altijd klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.”

Profiteer met Pasen

Pasen vier je dit jaar bij Automobielbedrijf Velserbeek. Wij zijn open van 11.00 tot 16.00 uur. We heten je graag welkom in onze showroom. Daarbij houden wij ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM en de GGD.