Open dag bij Easyslim Haarlem

Partnerbijdrage
Kom jij ook naar de open dag van Easyslim Haarlem? Ga slank de feestdagen in!
Kom jij ook naar de open dag van Easyslim Haarlem? Ga slank de feestdagen in! (Foto: Aangeleverd)

HAARLEM - Op donderdag 28 oktober houdt Easyslim een open dag. Kom vrijblijvend een kijkje nemen en informatie inwinnen hoe je Simpel, Snel, Slank de feestdagen in kunt gaan!

Haarlem Easyslim.nu, de ideale manier om af te vallen, is al enige tijd in Haarlem gevestigd. 

45 vestigingen

Yvon Buur vertelt enthousiast over haar eerste jaren als franchiser van Easyslim.nu. Nadat zij zelf goede resultaten had ondervonden van dit unieke behandeltraject, wilde zij naast haar werkzaamheden in een huisartsenpraktijk als praktijkondersteuner ook als zelfstandige ondernemer verder met dit concept. “Ik zie nu ruim 12 jaar vele mensen met chronisch ziektes - zoals diabetes mellitus, hart- en vaatziektes - die alle crashdiëten al hebben geprobeerd, maar steeds weer terugvallen op het oude gewicht en gewoontes. Niet meer de energie hebben om te sporten of niet kunnen sporten. Met Easyslim.nu is dat heel anders. Het concept heeft zich in meer dan 45 andere vestigingen in Nederland al bewezen. Ook bij mij gaat het in een stroomversnelling’’.

Apparaat doet het werk

“Het sterke punt van Easyslim.nu is dat mensen niet aan een of ander crashdieet hoeven. Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel, terwijl het geavanceerde apparaat het werk doet. Via ultrasound worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. Zoals een klant vertelt: ‘Het is geen dieet maar een aanpassing van mijn leefstijl’. Easyslim.nu is laagdrempelig niet alleen voor mensen die fanatiek sporten en dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Ook helpt het bij cellulitis en striae: de behandelingen trekken de huid namelijk mooi strak. Het apparaat doet het werk terwijl je ontspannen ligt. Zo simpel is het’’.

Aantal behandelingen

“Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van iemands uiteindelijke afslankdoel. Bij ons komen klanten van 18 tot 95 jaar, zowel mannen als vrouwen. En iedereen heeft een eigen doelstelling of uitdaging. Wij geven advies op maat en kijken hoe en hoe snel de klant zijn of haar doel wil bereiken. Dat maakt het werk ook zo leuk’’. 

Easyslim.nu/haarlem is gevestigd aan de Kromhoutlaan 1. Wij werken uitsluitend op afspraak en hanteren het richtlijnen van het RIVM.

De open dag is op donderdag 28 oktober van 12.00 tot 17.00 uur. Voor elke klant is er een leuke goodiebag!

Nieuwsgierig geworden? 

Meld je aan of kom langs voor een intake & proefbehandeling. Normaal € 89,- nu speciale aanbieding € 59,-. Kijk voor meer informatie op www.easyslim.nu, bel/app 06-40 90 89 92 of mail naar haarlem@easyslim.nu.. De aanbieding is geldig tot 05-11-2021.