Ben jij een vrouw van 40-plus?

Partnerbijdrage
Beter in je vel zitten? Dan ben je bij Laura en Neeltje van Hommes & Swarte aan het goede adres.
Beter in je vel zitten? Dan ben je bij Laura en Neeltje van Hommes & Swarte aan het goede adres. ((Foto: Aangeleverd))

HAARLEM - Wil je meer energie? Beter in je vel zitten? Dan ben je bij Laura en Neeltje van Hommes & Swarte aan het goede adres. “Het is onze missie om vrouwen vanaf veertig jaar te helpen bij een gezond, vitaal maar vooral gelukkig leven.”

Waarom?

“Vanaf ons veertigste levensjaar vinden er in ons lichaam veranderingen plaats”, leggen de dames uit. “Hierdoor kun jij je minder vitaal en vaker neerslachtig voelen. Door wisselingen in de hormoonhuishouding word je gevoeliger voor stress en vertraagt de stofwisseling. Spiermassa neemt af - en je vetpercentage juist toe. Daarom is het vanaf je veertigste jaar extra belangrijk om te letten op een gezonde leefstijl.”

Hoe?

“Ons 24 uurs-energiemodel helpt jou om te werken aan positieve gezondheid op álle gebieden. Fysiek, mentaal, zingeving en op het gebied van spiritualiteit. Iedere 24 uur kun jij kleine aanpassingen doen voor een gezond en gelukkig leven. Vaak zijn doelen te groot en daardoor niet haalbaar. Wij helpen jou om doelen klein, haalbaar en inspirerend te maken!”

Het is onze missie vrouwen vanaf veertig jaar te helpen bij een gezond, vitaal maar vooral gelukkig leven

Wat?

“Met onze unieke combinatie van leefstijlcoaching en powerwalken kom je letterlijk en figuurlijk direct in beweging. Met powerwalken bouw je conditie en spierkracht op. Leefstijlcoaching helpt bij de bewustwording en gedragsverandering. Omdat het probleem vaak ergens anders ligt dan je denkt, kijken wij vanuit een holistisch perspectief. Ook kun je meedoen met onze online energieboostworkshop, waarbij je direct aan de slag gaat met je eigen leefstijl.”

Nieuwsgierig geworden? 

“Kijk voor meer informatie over onze werkwijze op onze website: hscoaching.nl/leefstijlcoaching.”

Doe ook mee met de powerwalking-sessies.