Gratis cursussen herstel van psychische balans voor jongeren, volwassenen en naasten

Partnerbijdrage
Je bent niet alleen!
Je bent niet alleen! (Foto: Shutterstock)

Gratis cursussen herstel van psychische balans voor jongeren, volwassenen en naasten

Bij Prezens leren we je om te gaan met soms onverwachte situaties waarin je kwetsbaar bent, uit balans bent of met een naaste met psychische klachten. In deze tijd van de Covid-19 pandemie is dat een extra uitdaging. Ons aanbod is gratis, een verwijzing is niet nodig.

Omgaan met stress, angst, somberheid of piekeren

In de cursussen Minder Piekeren, Positief Zelfbeeld of Voluit Leven ontwikkel je technieken om om te gaan met stress, angst of piekeren. In 1 tot 3 coachingsgesprekken staan omgaan met stress, rouw en psychische klachten bij zwangeren en pas bevallen vrouwen (MamaKits) centraal.

Omgaan met een naaste met psychische klachten

Het Familiespreekuur is er voor jou! De cursussen Omgaan met Borderline en Stresshantering voor familie en naasten biedt handvatten, ondersteuning en (h)erkenning.Ouderschap in stressvolle situaties, wanneer je zelf met psychische klachten worstelt? Kom naar de online bijeenkomsten Oudersupport, je bent niet alleen!

Ondersteuning voor jongeren (4-21 jaar) die opgroeien in stressvolle situaties

In de cursussen Piep zei de muis (4-8 jaar), Doe-Praat groep (8-12 jaar) en Time4U (12-16 en 16-21 jaar) leren jongeren plezier te maken en hun eigen gevoelens te ervaren en vorm te geven. 

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Telefoon: 088 788 5015
E-mail:
preventie@prezens.nl
www.ggzingeest.nl