Voel je prettiger met de juiste borstprothese en protheselingerie

Partnerbijdrage
Marieke Vermaas.
Marieke Vermaas. (Foto: Aangeleverd)

Na een borstoperatie wil je het liefst zo snel mogelijk je leven weer oppakken en je weer goed voelen in je lichaam. Belangrijk daarin is het vinden van de juiste borstprothese en lingerie. Dat kan, ook na een reconstructie, best lastig zijn. De pasvorm moet perfect zijn en mag geen verschil laten zien. Bovendien is het aanmeten van een (deel)borstprothese een intiem proces en dus zoek je naar een veilige omgeving waar je deskundig advies krijgt. 

Ga dan eens langs bij LingerieService Marieke Vermaas, gecertificeerd leverancier van borstprotheses.

‘Mariekes streven is jou een stuk zelfverzekerder te maken’

De sfeer in de winkel is warm en vertrouwd en door haar ervaring en specialisatie geeft Marieke altijd professioneel advies bij het aanpassen van prothesebeha’s, compressiebeha’s voor na een (plastisch) chirurgische ingreep of lymf-ontlastingsbeha’s ter ondersteuning van oedeemtherapie.

Kwaliteitsmerken

De lingeriecollectie bestaat uit kwaliteitsmerken in vele stijlen, van chic tot sportief, en voor verschillende momenten. Jouw lichaamsbouw en je gevoeligheid als gevolg van de medische behandelingen zijn leidend in het advies. Maar natuurlijk houdt Marieke ook rekening met je smaak. Haar streven is je een stukje zelfverzekerder de deur te laten uitgaan. 

De borstprothese valt in het basispakket van de zorgverzekering. Soms wordt vanuit het aanvullend pakket een tegemoetkoming gegeven voor postoperatieve bh’s. LingerieService Marieke Vermaas heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

LingerieService Marieke Vermaas
Nieuweweg 55F, Hoofddorp
Tel: 023- 3031 290
www.lingerieservice.nl
Open: di t/m vr 10-18 uur, zat 10-15 uur.