Dansschool Cubella.
Dansschool Cubella. ((Foto: PR))
Bedrijf in Beeld

Dansen met passie bij Cubatellama

  BiB

HAARLEM - Cubaanse Salsa terug op een historische plek. In 1992 was Floragaarde the place to be voor de Salsaliefhebbers. En nu is Floragaarde de thuisbasis van Cubaanse Salsa.

Dansschool Cuba te Llama geeft op vrijdagavond les. Te beginnen op vrijdag 19 april van 19.00 – 20.00 uur met een gratis proefles. Een unieke gelegenheid om de authentieke Cubaanse Salsa zelf te proberen. Dansen met passie bij dé Cubaanse dansschool van Noord-Holland.
Bij Dansschool Cuba te Llama leer je dansen op zijn Cubaans, met passie en plezier. En natuurlijk op de originele Cubaanse muziek. Bij de Cubaanse manier draait alles om de lol en het plezier dat je aan dansen beleeft, net als de mensen op straat in Cuba.

De lessen bij Cuba te Llama zijn een waar genot voor iedereen vanwege de gepassioneerde en professionele leraar Alberto Sanchez Montejo.
Alberto beschikt over het unieke talent om iedereen mee te nemen in de geweldige roes van de Cubaanse cultuur, dans en muziek, waaraan je je wel moet en wil overgeven. Ongeacht je leeftijd of afkomst. Alberto komt uit Santiago de Cuba; hij heeft een klassieke dansopleiding gevolgd in Cuba. Kijk voor meer informatie op www.dansschoolcubatellama.nl.

Meer berichten
 

Fotoseries