Kom langs bij Tuinhout- en Sierbestrating.
Kom langs bij Tuinhout- en Sierbestrating. ((Foto: PR))
Bedrijf in Beeld

Tuinhout & Sierbestrating de Oosteinde

  BiB

VIJFHUIZEN - Na dertien jaar in Hillegom een succesvol actief te zijn met een showtuin van 1.000 m2, openen William Dobbe en Henk van de Ploeg een tweede filiaal van Tuinhout & Sierbestrating de Oosteinde naast het Tuincentrum de Oosteinde in Vijfhuizen.

Naast een enorme sortering tuinhout en tegels van bekende merken als Schellevis, Marlux en Hillhout mogen uiteraard ook producten als kunstgras en luxe tuinlampen niet ontbreken. Voor de tuinliefhebber kan hier naar hartenlust gewinkeld worden. Tuinhout & Sierbestrating is aangesloten bij een inkooporganisatie waardoor een lage prijs gegarandeerd is.

Met twintig andere grote bedrijven uit Nederland zorgt Tuinhout & Sierbestrating de Oosteinde de prijzen dat u, de consument, niet teveel betaald maar wel waar krijgt voor uw geld.

"We gaan uiteraard net als de klant voor het beste eindresultaat," vertelt filiaalleider Jim Nauta enthousiast. Dit houdt in dat hij uitgebreid de tijd neemt voor een gedegen advies. Of het nu gaat om een tuinontwerp of het maken van een daarbij behorende tegelkeuze, bij Tuinhout & Sierbestrating de Oosteinde zit u altijd goed.

Feestelijke opening

Bij een feestelijke opening mogen scherpe openingsaanbiedingen niet ontbreken, in de advertentie de papieren krant ziet u er hier een aantal van. Tevens ligt voor iedere bezoeker tegen inlevering van de bon in de advertentie een paar Garden Stones werkhandschoenen klaar. Naast de ruime openingstijden bent u ook op tweede Paasdag van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom aan de Schipholweg 1088 in Vijfhuizen

www.sierbestratingoosteinde.nl.

Meer berichten
 

Fotoseries