Kom langs bij Scoda Scala Broekhuis.
Kom langs bij Scoda Scala Broekhuis. ((Foto: PR))
Bedrijf in Beeld

Ik presenteer: de ŠKODA SCALA

  BiB

HAARLEM - Ik ben ŠTORE een vernieuwend en innovatief winkelconcept in Haarlem en ik wil je graag uitnodigen. Zaterdag 18 mei is mijn winkel namelijk omgetoverd tot het decor van de exclusieve introductie van de nieuwe ŠKODA SCALA; een compacte hatchback die op alle fronten onderscheidend is in zijn klasse.

De moderne, ruime maar toch compacte SCALA werd onlangs voor het eerst gepresenteerd op de Autosalon in Parijs en nu mag ik hem laten zien tijdens een exclusieve introductie. Dit betekent dat je zijn nieuwe design, sportieve karakter en tal van andere innovatieve technologieën van dichtbij kan bekijken.

Mogelijkheid tot proefrit

Zaterdag 18 mei kun je tussen 9:30 – 16:30 uur langskomen om bij de introductie aanwezig te zijn. Er zullen de hele dag specialisten aanwezig zijn die je alles kunnen vertellen over de geavanceerde SCALA. Ook krijg jij die dag de mogelijkheid om alvast een proefrit te boeken of gelijk een proefrit te maken bij onze vestiging aan de Leidsevaart in Haarlem! Kortom, kom naar mijn exclusieve introductie en beleef de ŠKODA SCALA.

Unieke concept

Naast deze exclusieve introductie kun je bij mij auto's, accessoires en allerlei slimmigheden voor in en om je huis kopen. Naast een auto kopen of (private) leasen kun je bij mij zelfs het onderhoud voor je auto plannen. Handig toch? Stap mijn wereld binnen en geniet van mijn unieke concept. Om jou alles te kunnen bieden, werk ik samen met 50five, Broekhuis en ŠKODA.

Kom Langs

Mag ik jou welkom heten in de winkel aan de Grote Houtstraat 2 te Haarlem? ŠTORE is een initiatief van ŠKODA, 50five en Broekhuis. Dit winkelconcept biedt een unieke aanvulling op het winkelaanbod.

Meer berichten
 

Fotoseries