Kom ook langs bij Store Haarlem.
Kom ook langs bij Store Haarlem. ((Foto: PR))
Bedrijf in Beeld

ŠTORE meets Giro d'Italia

  BiB

HAARLEM - Van 11 mei t/m 2 juni staat mijn winkel geheel in het teken van Giro d'Italia! Zo vind je dan onder andere wielerkleding en een Cervelo racefiets bij mij, maar kun je ook live de Giro d'Italia volgen op het grote scherm.

Tevens maak je kans om een dagje als VIP mee te gaan tijdens het EK wielrennen in Alkmaar. Dit is in samenspraak met het aanvragen van een offerte.

Samen met mijn team grijp ik dit thema aan voor een speciaal event; het ŠTORE meets Giro Event! Op zaterdag 25 mei ben je van harte welkom in mijn winkel om te fietsen voor het goede doel. Deze dag heb ik een dubbele fietssimulator in de winkel staan, waarop elke deelnemer een parcours van 750 meter fietst. Per gereden kilometer doneren wij € 1,- aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem.

Winnaars

Elke deelnemer fietst hetzelfde parcours van 750 meter, wat resulteert in 3 winnaars! Leg jij het parcours het snelst af, dan win je een slim horloge (Ticwatch S, zwart).

Eindig je als tweede of derde, ook dan ga je met een leuke prijs naar huis. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem betaalt het lesgeld voor Haarlemse en Zandvoortse kinderen en jongeren als er thuis niet genoeg geld is voor een muziek-, theater-, teken- of dansles, een sportclub of een andere expressie cursus.

Schepijs en goede doel

Fiets jij mee voor dit goede doel? Je hoeft je niet aan te melden. Tijdens het wachten of na je fietsronde kunnen jij en je supporters genieten van heerlijke Italiaanse hapjes of echt Italiaans schepijs uit de ijskar. Na het fietsen kun je ook nog shoppen tot middernacht tijdens de Haarlemse Shoppingnight.

Wij hebben er zin in, jij ook?

Store Broekhuis. Grote Houtstraat 2, 2011 SN Haarlem.

Meer berichten
 

Fotoseries