(Foto: aangeleverd)
Bedrijf in Beeld

Hypermoderne campers bij de Jong recreatie

  BiB

HILLEGOM/DE ZILK – Kampeercentrum De Jong is trots met de uitverkiezing NKC Kampeerauto van het jaar en ANWB camper van het jaar 2019. De Hymer BMC 690I en de Hymer BMC T 580 staan in de showroom waar bezoekers in alle rust alle noviteiten van deze campers kunnen bekijken.

Beide campers herbergen een aantal interessante eigenschappen. De Hymer B Klasse Moderncomfort 690 I - NKC Kampeerauto van het Jaar 2019 - heeft de nieuwe Mercedes Sprinter als basisvoertuig. De 690 heeft een queensize-bed, dat zowel in hoogte als in lengte te verstellen is. Het lichtgewicht chassis maakt een vrijwel vlakke bodemplaat mogelijk en herbergt alle elektronica en de watertanks. De B-MC T 580 - ANWB Camper van het Jaar 2019 - biedt een groot aantal standaard voorzieningen ter assistentie en veiligheid van de gebruiker. In de 'kelder' tussen de hoge chassisdelen is maximale opslagruimte gerealiseerd, dat in de toekomst kan dienen voor brandstoftanks, een brandstofcel en/of batterijen voor elektrische aandrijving.

Naast Hymer campers zijn bij Kampeercentrum de Jong ook de merken Bürstner en Carado te vinden. De Carado T 132 Halfintregraal IS een complete camper met rijke uitrusting is al verkrijgbaar vanaf € 54.990,-. Uiteraard mag ook in de showroom de Bürstner Lyseo TD Limited edition niet ontbreken. Een bezoek aan de showroom is zeer de moeite waard: ruim tachtig campers op voorraad en een snelle aflevering maakt 'genieten zo geregeld'. Adres: Beeklaan 18a Hillegom/De Zilk. Website: www.dejongrecreatie.nl. Hemelvaart en Pinksteren geopend!

Meer berichten
 

Fotoseries