De Geurboetiek.
De Geurboetiek. ((Foto: PR))
Bedrijf in Beeld

De Geurboetiek, thuis in geur

  BiB

HAARLEM - Thuis.. een plek waar je je veilig en vertrouwd voelt, waar je volledig tot rust komt of juist nieuwe energie opdoet, waar je warmte en gezelligheid ervaart, waar jij en je visite graag komen. Dit alles kun je bereiken met een positieve geurbeleving, waarmee je in een handomdraai van je huis, het perfecte thuis maakt!

Voor de heerlijkste geuren ben je bij De Geurboetiek aan het juiste adres. De winkel, sinds vorige week gevestigd in de Generaal Cronjéstraat, is een lust voor het oog. De producten staan mooi uitgestald en nodigen uit om te kijken maar vooral ook om te ruiken. Een uitgebreid assortiment aan geurkaarsen, diffusers, waxmelts, geursachets en elelektrische verstuivers van diverse bekende merken zijn een ware sensatie.

Vooral Woodwick kaarsen en de geurlampen van Ashleigh & Burwood zijn publiekstrekkers. Door het grote assortiment aan heerlijke geuren kun je bijna afgestemd voor elke persoon of ruimte de juiste geur kopen.

Eigenaren van De Geurboetiek zijn Jennifer Koek en Stefan de Vries. "Wij zijn gespecialiseerd in geur voor uw interieur. Laat u inspireren door ons diverse aanbod en kies de juiste geur. Heeft u daar moeite mee, dan geven wij advies waardoor kiezen makkelijker gaat," vertelt Jennifer enthousiast.

Een paar jaar geleden zat het stel met hun winkel nog in de Anegang gevestigd maar nadat vele klanten vroegen, "waarom ga je niet naar de Cronjé" is afgelopen maand de verhuizing in gang gezet. "We hebben geluisterd naar het merendeel van onze klanten. Nadat we onderzoek hadden gedaan en een geschikt pand hebben gevonden durfden we de stap te wagen. We zitten hier sinds mei en het bevalt uitstekend.''


Generaal Cronjestraat 19
2021 JB HAARLEM
Tel: 06 11607962
E-mail: Shop@degeurboetiek.nl

Meer berichten
 

Fotoseries