(Foto: aangeleverd)
Bedrijf in Beeld

Koken op de camping bij DE JONG

  BiB

HILLEGOM DE ZILK - 'Koken op de camping'; daar draait het tweede pinksterdag - maandag 10 juni - bij DE JONG Kampeer & Recreatie allemaal om. Een echte kok, die tevens fervent kampeerder is en van het buitenleven houdt, laat zien hoe je op de skottelbraai de lekkerste gerechten maakt. Hierbij wordt dan niet per definitie aan BBQ'en gedacht, maar ook aan een lunch, een compleet avondmaal en heerlijke snacks. Ook met de bekende Franse stokbroden heeft deze kok fantastische ideeën.

Uiteraard wordt het BBQ'en niet vergeten.Bij DE JONG staat de week van 8 tot en met 15 juni volledig in het teken van de vader.En ja,als het om eten gaat is het BBQ'en veelal de taak en/of hobby van de man. Naast de kok is tweede pinksterdag bij DE JONG dan ook de vertegenwoordiger van Cadac - de fabrikant van de bekende skottelbraai - aanwezig. Naast het maken van heerlijke BBQ-gerechten vertelt hij alles over de verschillende types skottelbraai en de vele mogelijkheden.

Win een skottelbraai

Als extraatje voor de vaderdagweek verloten DE JONG en Cadac een skottelbraai 'Orange'.Deze speciale uitvoering is niet te koop en alleen te winnen via de winactie. Meer informatie over deze actie en alle activiteiten en tijdschema van de demonstraties zijn te vinden op www.dejongrecreatie.nl en op Facebook (De Jong Kampeer en recreatie).

DE JONG Kampeer & Recreatie is te vinden aan de Beeklaan 18a-24a in Hillegom De Zilk. Degrote kampeer- enoutdoorwinkel en de showroom met campers, caravans en vouwwagens zijn uiteraard tijdens dit evenement ook geopend.

Meer berichten
 

Fotoseries