Een mooie bijdrage voor een goed doel.
Een mooie bijdrage voor een goed doel. ((Foto: PR))
Bedrijf in Beeld

ŠTORE doneert aan Jeugdfonds Sport & Cultuur

  BiB

HAARLEM - Van 11 mei t/m 2 juni stond mijn winkel geheel in het teken van Giro d'Italia en wat was het leuk! Zo kon je onder andere wielerkleding en een Cervelo racefiets bij mij vinden. Daarbij kon je ook de Giro d'Italia live volgen op mijn grote scherm.

Dit vroeg om een speciaal evenement dat ik samen met mijn team heb opgezet; op 25 mei was het thema ŠTORE meets Giro. Iedereen die langskwam kon een rondje fietsen op een dubbele fietssimulator in de winkel. Iedereen mocht op de fiets stappen om een stuk te trappen voor het goede doel Jeugdfonds Sport en Cultuur Haarlem. Met alle fietsers hebben we € 500,- bij elkaar gefietst wat wij in zijn geheel konden schenken aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur! Een mooi bedrag en een mooie prestatie van alle fietsers. De deelnemers konden na een vermoeiend rondje afkoelen met een verfrissend flesje water en een ijsje van Garrone.

Naast het fietsen was iedereen welkom om de Team Sunweb Kodiaq van dichtbij te bewonderen. Tijdens de Giro d'Italia reed deze krachtige en functionele SUV als materiaalwagen mee. Niet gek, want de ŠKODA Kodiaq is de ideale materiaalwagen met een zee aan ruimte, vele opbergmogelijkheden en talloze handige features.

Bij mij in mijn winkel ben je welkom voor het kopen, leasen of financieren van een auto. Daarnaast kun je bij mij het onderhoud van jouw auto regelen. Ook vind je bij mij allemaal dingen die goed van pas komen in en om je huis. Of je nu een verrassend cadeau, een manier om te bezuinigen of de nieuwste smart devices zoekt; alles wat je bij mij vindt, is echt slim gevonden!

Broekhuis ŠKODA City ŠTORE. Grote Houtstraat2, Haarlem

Meer berichten
 

Fotoseries