De Egelantier.
De Egelantier. ((Foto: Archief Rodi Media))

Aanmelden voor Inspiratiemarkt Egelantier van start

  Nieuws

HAARLEM - De Egelantier wordt op woensdag 18 september omgetoverd tot een 'inspiratiemarkt'. Op deze markt brengen potentiële investeerders, ontwikkelaars, hoteliers en cultureel-maatschappelijke organisaties elkaar op ideeën over de nieuwe invulling van de Egelantier. Een plek waar men geïnspireerd wordt om tot een mooi plan voor een hotel, woningen en cultureel-maatschappelijke functies te komen. Iedereen die hieraan wilt deelnemen kan zich nu aanmelden.

Alle geïnteresseerde partijen die zich willen presenteren als potentiële initiatiefnemer in de Egelantier, op welk vlak dan ook, zijn welkom. Wat wordt er verwacht? Stuur het idee op voor uiterlijk 30 augustus 2019. Dit kan bestaan uit:

Een 1 minuut- video (*.mov, *.avi, *.mpeg of vergelijkbaar format) waarin u uw organisatie kort maar krachtig presenteert. Geef bijvoorbeeld aan wie u bent, wat u te bieden heeft, wat u zoekt. De vorm en inhoud is vrij. De gemeente toont de video's in een loop achter elkaar tijdens de Inspiratiemarkt in een filmzaal.

Een 1 pagina- flyer (A4 voor- en achterzijde toegestaan in PDF) waar u uw organisatie presenteert. Van de ontvangen flyers stelt de gemeente een Inspiratieboek samen die wordt toegevoegd aan de verkoopdocumentatie.

Presentatie

Presentatie zijn er in allerlei vormen en maten. Er gelden dan ook geen eisen, kaders of voorwaarden aan de presentaties. De gemeente zorgt dat alleen dat er een marktkraam beschikbaar is.

Gastheer

De gemeente treedt op als gastheer en organisator van de inspiratiemarkt. De gemeente zorgt voor een hapje en drankje in de centrale ontmoetingsruimte. De marktkramen staan verspreid door de Egelantier. Op basis van een loting wordt bepaald wie welke kraam krijgt. Op een plattegrond wordt dit duidelijk gecommuniceerd. De plattegrond wordt bij binnenkomt aan iedere aanwezig uitgereikt.

Programma

17.00 tot 18.00 uur Inloop & opbouw marktkramen
18.00 tot 18.10 uur Opening door wethouders Jur Botter en Marie-Thérèse Meijs
18.10 tot 21.00 uur Inspiratiemarkt
21.00 tot 21.05 uur Afsluiting door wethouder Botter

Meedoen

Aanmelden kan tot uiterlijk 30 augustus via het mailadres projecten@haarlem.nl. Van alle aanmeldingen wordt een bevestiging gestuurd. Alleen langskomen kan ook. Mail dan naar projecten@haarlem.nl

Meer berichten