Zevende editie Wandel4daagse Haarlem - Wandelen langs de mooiste plekjes van Zuid-Kennemerland

Nieuws
(Foto: Wandel4daagse Haarlem)
(Foto: Wandel4daagse Haarlem) rodi.nl

HAARLEM – De zevende editie van de Wandel4daagse van Haarlem wordt van 10 tot en met 13 mei gehouden. Vier dagen wandelen langs de mooiste plekjes van Zuid-Kennemerland. De tochten voeren langs de natuurparken, de bollenvelden, het Spaarne, over de Boulevard tussen Bloemendaal en Zandvoort en de Mooie Nel. Maar ook door de binnenstad en duinlandschappen.



Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden; 40, 30, 25, 20, 15 of 10 kilometer. De start en finish zijn elke dag bij het Kennemer Sportcenter. De vierde en laatste dag voert door het centrum van Haarlem, aan het eind van alle routes worden de deelnemers feestelijk onthaald in het Kennemer Sportcenter.

Inschrijven kan elke dag aan de start in het Kennemer Sportcenter. Het is mogelijk tussentijds te wisselen van loopafstand of in te schrijven voor één dag naar keuze. Kijk voor meer informatie op wandel4daagsehaarlem.nl. De eerste twee dagen is het niet mogelijk om huisdieren mee te nemen. Na enkele kilometers gaan de routes door de natuurgebieden, waar het verboden is om huisdieren mee te nemen.