Haarlemse stripdagen 2018 - Africa stripped bare to the bone, the beast is there

  Nieuws

HAARLEM - De opening van Africa stripped bare to the bone, the beast is there van de Haarlemse stripdagen 2018 is zondag 20 mei om 16.00 uur in galerij de Waag, Spaarne 30-rd in Haarlem.
Afrikaanse cartoonisten die laten zien dat de pen een scherper wapen is dan geweld. Tijdens de stripdagen ook in Haarlem te zien met drie tentoonstellingen met werk van politieke cartoonisten in Afrika, samengesteld door de Stedenband Haarlem-Mutare. Ze doen dit in samenwerking met de Pletterij, het Seinwezen en Galerie De Waag (Kunst Zij Ons Doel, KZOD).
Het project wordt zondag 20 mei geopend in Galerie de Waag door directeur stripdagen Tonio van Vugt en drs. Anita Brus deskundige Afrikaanse Kunst Equatoriaal-Guinee.
Te zien is: Pletterij, Lange Herenvest 122 in Haarlem van 23 mei tot en met 25 juni, www.pletterij.nl. Seinwezen, Kinderhuissingel 1 Haarlem van 29 mei tot 30 juni, www.seinwezen.nl. Galerie De Waag, Spaarne 30-RD Haarlem van 17 mei tot en met 3 juni van donderdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur, www.kzod.nl.

Meer berichten
 

Fotoseries