Haarlem gastheer eerste Nederlandse editie Eventstreet

  Nieuws
(Foto: Ad Timmers)
(Foto: Ad Timmers) (rodi.nl)

HAARLEM - Na succesvolle edities in Parijs en Brussel is Haarlem gastheer van de eerste Nederlandse editie van EventStreet. Het evenement wordt 10 juli gehouden, toonaangevende eventmarketing- en live communicatiebureaus presenteren zich aan huidige en potentiële opdrachtgevers.
Diverse cafés, restaurants en wijnbars werken mee aan het evenement en laten hun horecagelegenheden ‘overnemen’ door de bureaus, waarvan de naam zelfs tijdelijk op de gevel zal prijken. Zo komt de sfeervolle Haarlemse binnenstad voor een avond in handen van de ‘creatieven’ van het land. Vijftien bureaus presenteren zich met een combinatie van gastvrijheid en creativiteit aan (zakelijke) opdrachtgevers. De Nederlandse editie van EventStreet is een initiatief van branchevereniging en kennisorganisatie IDEA en van EventSummit, een eendaags platform voor de evenementenindustrie. EventStreet wordt georganiseerd in samenwerking met het Haarlem Convention Bureau, dat vanuit Haarlem Marketing in het leven is geroepen om zakelijke evenementen naar de stad te halen.
De vijftien evenementenbureaus beloven flink uit te pakken en willen opdrachtgevend Nederland verrassen en inspireren in de horecagelegenheden. De vijftien deelnemende horecagelegenheden zijn: Hotel ML , Grand Café Brinkmann, VIQH, Café XO, Philharmonie Haarlem, Proeflokaal In den Uiver, Proeflokaal de Blauwe Druif, Popocatepetl, Café Koops, Olive Tree House, Tapasbar El Pincho, Brasserie van Beinum, Cocktail Bar Number5, Restaurant & Bar Diga en The Wolfhound Irish Bar & Kitchen. Meer informatie op www.eventstreet.nl.

Meer berichten