Abseilen van de kerktoren

  Nieuws
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HAARLEM - De zomervakantie start actief vanuit Shelter Haarlem met de impactweek die gehouden wordt van 24 tot en met 28 juli. Er worden dan tal van activiteiten aangeboden. De week eindigt op zaterdag 28 juli met onder andere een BBQ, muziekoptredens en de mogelijkheid om te abseilen van de kerktoren.
Tijdens de impactweek zijn mensen uit de omgeving van de kerk aan de Eksterlaan in Haarlem extra welkom om op een leuke manier kennis te maken met de kerk en haar activiteiten. Zo zijn er onder andere kinderactiviteiten, danslessen, een filmavond en sporten voor jongeren, een high-tea en een avond met persoonlijk gebed. Aan het einde van de week wordt er op zaterdag afgesloten met een reeks activiteiten en een BBQ. Als klap op de vuurpijl kunnen sportievelingen ’s middags de stap wagen om onder begeleiding van professionele instructeurs gezekerd de kerktoren af te dalen.

Kijk voor het hele programma en meer informatie op www.shelter-haarlem.nl. De activiteiten zijn gratis zonder aanmelding vooraf, behalve de barbecue op zaterdag; hiervoor zijn de kosten 5 euro en er wordt gevraagd om vooraf aan te melden via impactweek@shelter-haarlem.nl.

Meer berichten