DAK Schalkwijk gaat weer van start!

  Nieuws
<p>DAK Schalkwijk gaat weer van start!</p>
<p>DAK Schalkwijk gaat weer van start!</p> (rodi.nl)

HAARLEM - DAK Schalkwijk is terug! En dit jaar niet alleen op het dak van de parkeergarage (DAK-park), maar ook ín het winkelcentrum: DAK-indoor. Deze derde editie van DAK Schalkwijk wordt op zaterdag 21 juli om 13.00 uur wordt officieel geopend door burgmeester Jos Wienen op het plein bij de Blokker en de Subway.


Dit derde zomerseizoen krijgt DAK een tweede locatie. DAK-park is de vertrouw- de plek bovenop de parkeergarage waar mensen samen kunnen komen om te chillen. Daarnaast is er nu ook DAK-indoor, gevestigd op de eerste en tweede verdieping van het voormalig V&D gebouw. Deze locatie biedt ruimte aan danslessen, boksen, fitness, filmavonden en potjes lasergamen en nog belangrijker: de locatie is niet weersafhankelijk.
Na de officiële opening start er een concert van studenten van Codarts uit Rotterdam die met traditionele en hedendaagse muziekinstrumenten verschillende vormen van Turkse muziek laten horen. Op de nieuwe locatie DAK INDOOR starten alle workshops en activiteiten: lasergamen, workshops, sporten, dansen en nog veel meer, zodat je kan zien wat er de komende vijf weken staat te gebeuren. Het dak van de parkeergarage is veranderd in een plek om te chillen: DAK-park.
DAK Schalkwijk ontstond twee jaar geleden tijdens een placegaming brainstormsessie, waarbij een nieuwe invulling aan een bestaande locatie wordt gegeven. Het doel werd een ontmoetingsplek te creëren met een aantrekkelijke programmering voor jong en oud. Dat is Centrum Schalkwijk gelukt! DAK Schalkwijk is voor jong en oud, door en voor de wijk.
Kijk op www.centrumschalkwijk.nl voor een overzicht van alle activiteiten. Volg Centrum Schalkwijk op facebook voor de laatste updates.

Meer berichten