Grote namen op Dance Valley - Onder meer Steve Aoki, Showtek, Fedde le Grand, Quintino, Boef en Lil` Kleine

  Nieuws
Electro house dj Quintino. (foto website Dance Valley)
Electro house dj Quintino. (foto website Dance Valley) (rodi.nl)

SPAARNWOUDE - Dance Valley komt aanstaande zaterdag 11 augustus met een lange line-up van grote namen zoals Steve Aoki, Showtek en Fedde le Grand. Maar ook Quintino, Boef en Lil’ Kleine maken hun opwachting op het dance en urban festival op het recreatieterrein van Spaarnwoude.
De organisatie meldt op de website dat er is gekozen voor ‘diversiteit en topkwaliteit’. Ze verwachten een breed publiek aan te spreken met de hoeveelheid aan artiesten die ze hebben geboekt. Er zijn liefst zeven podia en op het hoofdpodium staan Steve Aoki, Showtek en Fedde le Grand. Voor het grootschalig festival worden tienduizenden mensen verwacht.
Op muzikaal gebied trekt men de succesvolle lijn van vorig jaar door met een programma dat grote internationale dancenamen zoals Steve Aoki, Showtek, Fedde le Grand, Dannic en Chuckie combineert met de bekendste artiesten uit de nationale urban scene, zoals Lil Kleine en Boef. In dat kader staat deze zomer op de mainstage een uniek partnership geprogrammeerd van enerzijds electro house dj Quintino en een tot nu toe onaangekondigde mystery guest. Het is de meest gestreamde Nederlandse hiphop-artiest van het moment: Ronnie Flex.
Quintino en Ronnie Flex staan op 11 augustus voor het eerst samen op het podium in Nederland en vertegenwoordigen als gezamenlijke act de kruisbestuiving van het programma van Dance Valley 2018: electronische dansmuziek en hiphop.
Naast de bekendmaking van Ronnie Flex als mystery guest verklapt de organisatie dat de big room house act Showtek Dance Valley dit jaar afsluit. Het is alweer de vierde keer dat de Eindhovense act, bestaande uit broers Wouter en Sjoerd Janssen, op Dance Valley geprogrammeerd staat. Showtek was er al in 2010 bij en groeide in 2014 door naar de mainstage. In 2015 sloten zij het festival al een keer af. Showtek bewees toen in staat te zijn om de volledige vallei haar laatste energie te laten geven met een knallende closing-set. De verwachtingen zijn hooggespannen...

Meer berichten