Genieten van jonge topmusici

  Nieuws
Het Russische Bell Trio. (foto Elena Kochetova)
Het Russische Bell Trio. (foto Elena Kochetova) (rodi.nl)

BLOEMENDAAL - Tijdens de zomeracademie van The International Holland Music Sessions geven zeer getalenteerde jonge musici concerten op sfeervolle locaties in Noord-Holland, ook in de regio Haarlem. De volgende concerten in deze reeks vinden plaats op 12 en 16 augustus in de Dorpskerk van Bloemendaal, Kerkplein 1.
Zondagmiddag 12 augustus om 15.30 uur is er een familieconcert voor het hele gezin. Niet te lang en niet te duur. Jong en oud kunnen genieten van de pianiste Wei-Ting Hsieh (Taiwan) die werken van Schubert en Debussy speelt. Daarna is de beurt aan het Russische Bell Trio. De leden van het Trio zijn Ekaterina Glazova (viool), Anna-Lucia Costiuc (cello) en Alla Belova (piano). Ze spelen stukken van o.a. Prokofjev, Saint-Saëns en Stravinsky.
Donderdagavond 16 augustus om 20.30 uur spelen de celliste Claire Deokyong Kim (Zuid-Korea) en de pianiste Noriko Yabe (Japan) werken van Chopin en Cassadó. Na de pauze speelt pianist Llewellyn Sanchez-Werner (Verenigde Staten van Amerika) werken van Debussy en Beethoven. Voor het programma van alle TIHMS concerten: www.tihms.com.
Het familieconcert is € 10,-. Toegang avondconcert € 18,-. Kinderen t/m 12 jaar gratis. Kaarten via www.tihms.com/concerten of bij boekhandel Papyrium in Bloemendaal, bij Primera in Overveen, bij VVV Haarlem of aan de zaal.

Meer berichten
 

Fotoseries