Nieuwe politieke partij in Haarlem

  Nieuws

HAARLEM - Gerrit Jan Spalekamp (62 jaar) en Albert Keevel (58 jaar) hebben een nieuwe politieke partij opgericht in Haarlem, de VSP (Verenigde Senioren Partij).
Het doel van de VSP is de behartiging van de belangen van alle senioren, op elk politiek en maatschappelijk niveau. "Senioren voelen zich niet alleen verbonden door leeftijd, ervaring en gemeenschappelijk belang. Ook door het verlangen om hun kinderen en kleinkinderen een goede toekomst en leefbaar milieu te bieden", aldus Spalekamp.
"Wij hebben het gevoel dat een dergelijk Partij goed past in Haarlem en willen deze ambitie graag waarmaken door vooral goed te luisteren naar de Burgers. De komende periode zien we als een leerproces om informatie te verzamelen opdat we met een gedegen programma de volgende verkiezingen kunnen ingaan. Ook hebben we de overtuiging dat de ervaring die we tot op heden hebben opgedaan in de Haarlemse politiek hieraan kan bijdragen. Dus nu al aan de slag, geen loze beloftes maar feitelijke argumenten door samenspraak met de bewoners van de Stad. De behoefte daaraan is kennelijk groot!", aldus Keevel.
Gerrit Jan Stapelkamp is 62 jaar, hij is getrouwd en heeft twee kinderen. Albert Keevel is 58 jaar oud, hij is getrouwd en heeft twee kinderen.

Meer berichten