Muntenactie Braderie Cronjé

  Nieuws
De braderie in de Cronjé is een van de gezelligste markten uit de regio. (Foto: aangeleverd)
De braderie in de Cronjé is een van de gezelligste markten uit de regio. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HAARLEM - In aanloop naar de braderie op zondag 23 september houden de winkeliers van de Cronjé een muntenactie. Deze actie loopt in de zaterdagen voor de braderie, zaterdag 8, 15 en 22 september. Klanten krijgen bij besteding van 20 euro en meer een munt bij bijna elke winkelier uit de Cronjé. De verzamelde munten kunnen tijdens de braderie op zondag 23 september worden ingewisseld voor iets leuks of lekkers voor de kinderen of een presentje of korting bij de deelnemende winkels.

Kinderen kunnen tegen inlevering van een munt een ritje maken in de draaimolen of iets lekker krijgen zoals popcorn, een suikerspin of een glaasje limonade.
De munten kunnen alleen op 23 september tijdens de braderie ingeleverd worden.

De braderie wordt zondag 23 september weer gehouden. Winkeliers van de Cronjéstraat stallen hun mooiste waar voor uit. Aangevuld door leuke kramen uit de Haarlemse regio en heerlijk eten en drinken van diverse restaurants belooft het een zeer gezellige dag te worden. Kom winkelen op de gezelligste markt van Haarlem!

Nieuwe huisstijl

De winkeliers vinden het belangrijk met de tijd mee te gaan. Daarom heeft de Cronjé vanaf nu een nieuwe huisstijl, met nieuwe frisse leuren, een nieuw logo en mooie nieuwe vlaggen. Ook wordt met de gemeente gesproken over het opknappen van de straat. Allemaal mooie ontwikkelingen dus, die de vertrouwde Cronjéstraat in een nieuw, fris jasje steken. De Cronjé: alles onder één luifel!

Meer berichten