Haarlem Cultuur Festival één grote ontdekkingstocht

  Nieuws
Wie Haarlem Cultuur Festival bezoekt dompelt zich onder in één groot cultureel feest van ontdekkingen. (foto aangeleverd)
Wie Haarlem Cultuur Festival bezoekt dompelt zich onder in één groot cultureel feest van ontdekkingen. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

HAARLEM - Met welk voorkennis je 8 en 9 september ook op pad gaat, wie Haarlem Cultuur Festival bezoekt dompelt zich onder in één groot cultureel feest van (nieuwe) ontdekkingen. Met ruim 100 activiteiten voor jong en oud, van theater, beeldende kunst, film, literatuur en muziek tot alles wat daar tussen zit, zijn verrassende ontdekkingen zo goed als gegarandeerd.

De grote culturele instellingen openen hun deuren met activiteiten en aanbiedingen om het nieuwe seizoen feestelijk in te luiden. Ook veel individuele talenten presenteren zich op zowel verwachte als onverwachte locaties. Of je dus jezelf beschouwt als cultuurbarbaar of juist als een -veelvraat, er valt voor iedereen iets te ontdekken. Naast een inspirerend programma voor volwassenen is er ook een uitgebreid programma voor kinderen vanaf 2 jaar. Op de informatiemarkt in het stadhuis vertellen ze je er graag alles over.
Net als andere jaren valt Haarlem Cultuur Festival samen met de Open Monumentendagen en Korenlint. Dit jaar is daar ook de Haarlemse Cultuurnacht aan toegevoegd op zaterdagavond. Wie wegwijs wil worden uit de vele activiteiten die deze vier evenementen aanbieden, kan terecht op haarlemcultuurfestival.nl. Daar zijn alle activiteiten in één blokkenschema samengevoegd. Met handige filters maak je gemakkelijk een selectie van jouw persoonlijke favorieten. Heb je liever persoonlijke programmatips? Met het beantwoorden van een paar simpele vragen is advies op maat ook mogelijk.
Een gedrukt programmaboekje is verkrijgbaar bij VVV Haarlem, de grote culturele instellingen of tijdens het weekend op de informatiemarkt in het stadhuis. Het programma staat op haarlemcultuurfestival.nl.

Meer berichten