Zanger Dean Molenaar op braderie - Ook Jan Klaasen en Katrijn van de partij aan Vergierdeweg

  Nieuws

HAARLEM - Op de braderie aan de Vergierdeweg in Haarlem-Noord, komende zaterdag 15 september, zal Dean Molenaar van de partij zijn. De in de regio bekende zanger brengt Nederlandse liedjes ten gehore. Daarnaast zijn Jan Klaasen en Katrijn op de braderie en Café Schoten zorgt voor een biertap.
Op de braderie zullen weer leuke activiteiten worden gehouden. Te denken valt aan bungeejump, draaimolen, poppenkast, kinderkaart, touwtjetrek, springkussens voor groot en klein.
Er is voorts een verscheidenheid aan kramen en natuurlijk de altijd weer goed bezochte vrijmarkt. Op deze markt worden allerlei artikelen en spulletjes te koop aangeboden. Verder geven diverse verenigingen voorstellingen op het grote podium. Ook zijn er optredens van een band die bekende nummers zal laten horen.
Dit jaar staan de kramen aan de even zijde van de Vergierdeweg. De vrijmarkt is in de Leeuwerikstraat, Vinkenstraat, Nachtegaalstraat en de st.Bavostraat en aan de oneven kant van de Vergierdeweg.
Het Rode Kruis bestaat 125 jaar en dit wordt uitgebreid tijdens de braderie gevierd. Iedereen wordt uitgenodigd op het koffieterras om dit samen te vieren.

Lees ook

Meer berichten
 

Fotoseries