Filmers voor Filmers twintig jaar

  Nieuws

HAARLEM - Filmer voor Filmers, de Thuis Video Groep, bestaat al zo’n twintig jaar en heeft weer plaats voor senioren. Er zijn nogal wat mensen die met de videocamera, fototoestel of telefoon opnames maken, thuis, van de kinderen en kleinkinderen die opgroeien en van de vakanties.

Gebeurtenissen in het gezin, veel wordt vastgelegd en dan blijven opnames ongezien op de plank liggen. Heel jammer van die momenten in het leven, waar u en uw kinderen en kleinkinderen later met veel plezier naar zouden kunnen kijken. Het probleem is vaak het niet weten hoe de opnames samen te voegen tot een boeiend geheel, gebrek aan kennis van montagemogelijkheden en onbekend zijn met de mogelijkheid tekst en muziek toe te voegen.
In Filmers voor Filmers is veel technische kennis aanwezig om de leden te helpen om van hun ruwe opnames een aantrekkelijke film te maken. Met titel, gesproken tekst en muziek; de leden kunnen u daarmee op weg helpen.
Veel van de leden filmen al zo’n twintig jaar en zijn meegegroeid met alle nieuwe technische kennis; kennis die ze graag willen overdragen. De filmclub komt een keer in de drie weken bijeen, op vrijdagmiddag, van half twee tot half vijf, en wel van september tot en met mei.
De filmclub zit in Wijkcentrum De Wereld, Laan van Berlijn 1 in Haarlem-Schalkwijk. Wie mee wil doen of meer info wil kan contact opnemen met Wim Kuiper tel. 023-5359711 of Leo Diependaal l tel. 023-5289042. Zie ook www.tvghaarlem.nl.

Meer berichten