Martin Schilder onderdeel van Broekhuis

  Nieuws
Michael Sanders en Teun van Laar zijn de klant graag van dienst. (foto: Broekhuis)
Michael Sanders en Teun van Laar zijn de klant graag van dienst. (foto: Broekhuis) (rodi.nl)

HAARLEM - Martin Schilder is onderdeel geworden van Broekhuis. Dit betekent onder andere een nieuwe naam, schaalvergroting en meer mogelijkheden. Broekhuis is specialist op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord.
Michael Sanders en Teun van Laar, twee nieuwe accountmanagers van Volkswagen bedrijfswagens in Haarlem, geven graag advies bij de zoektocht naar de ideale Volkswagen bestelbus. “Als officiële Volkswagen bedrijfswagen dealer zijn wij specialist in bedrijfswagens. Bij Broekhuis Haarlem kunt u niet alleen terecht voor de aankoop van uw ideale bedrijfswagen, ook kunnen wij u via Broekhuis Carplus van dienst zijn bij de in- of opbouw van uw bedrijfswagen,” aldus Michael Sanders.
Haerlem Edition pakket
De Volkswagen Caddy, Transporter en Crafter zijn speciaal ontwikkeld voor échte vaklui. Op zowel de Caddy, Transporter als de Crafter is een speciaal Haerlem Edition pakket ontwikkeld. Met dit pakket rijdt de consument in een zeer complete Volkswagen voor een scherpe prijs. Zo zit er in het Haerlem Edition pakket onder andere een trekhaak (13-polig), betonplex-laadvloer met antislip coating, lat-om-lat betimmering, lichtmetalen velgen en side bars.

Lees ook

Meer berichten
 

Fotoseries