Open dag bij Egelopvang Haarlem

  Nieuws
In het kader van het nationale Egelweekend zet Egelopvang Haarlem op 23 september haar deuren open. (foto aangeleverd)
In het kader van het nationale Egelweekend zet Egelopvang Haarlem op 23 september haar deuren open. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

HAARLEM - Aan de van Oosten de Bruijnstraat 64 ligt een uniek stukje Haarlem. Daar zijn namelijk het Huisdierencentrum Haarlem en de Egelopvang Haarlem e.o. gevestigd. Op 23 september is er van 11.00 tot 16.00 uur een open dag.
In het kader van het nationale Egelweekend, dat een week eerder zal plaatsvinden, zet de Egelopvang op deze dag haar deuren wagenwijd voor u open. Een unieke kans om een egel van dichtbij te bekijken, waarschijnlijk zijn er dan ook jonge egels te zien. Daarnaast verzorgen de Egelopvang en het Huisdierencentrum samen diverse demonstraties en educatieve activiteiten. Zoals lezingen over dieren in de tuin en specifiek over de egel in de vorm van een egelles.
En zijn er twee demonstraties van de speur- en politiehonden van de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging. Verder zijn er diverse standhouders die u kunnen informeren over diverse huis- en tuindieren en de natuur en staat er ( onder voorbehoud, dieren gaan voor) een heuse dierenambulance op het terrein waar men een kijkje in kan nemen. En natuurlijk zijn er voor de kinderen diverse activiteiten. Ook is mascotte Stekeltje de Egel aanwezig die de bezoekers zal verwelkomen.

Meer berichten
 

Fotoseries