Muntenactie Braderie Cronjé

  Nieuws
De braderie in de Cronjé is een van de gezelligste markten uit de regio. (foto: aangeleverd)
De braderie in de Cronjé is een van de gezelligste markten uit de regio. (foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HAARLEM - In de Cronjéstraat wordt op zondag 23 september een braderie gehouden. In aanloop daar naar toe houden de winkeliers een muntenactie die tot en met zaterdag 22 september loopt. Bij besteding van 20 euro en meer krijgen klanten een munt bij bijna elke winkelier. De verzamelde munten kunnen tijdens de braderie op 23 september worden ingewisseld voor iets leuks of lekkers voor de kinderen of een presentje of korting bij de deelnemende winkels.

Ook zijn de munten te gebruiken voor de winkeliersacties. Deze geven gratis artikelen weg of artikelen met veel korting tegen inlevering van munten.
U kunt tegen inlevering van een munt ook een ritje maken in de draaimolen of iets lekker krijgen zoals popcorn, een suikerspin of een glaasje limonade. De munten kunnen alleen op 23 september tijdens de braderie ingeleverd worden.
Tijdens de braderie stallen winkeliers van de Cronjéstraat hun mooiste waar voor uit. Aangevuld door leuke kramen uit de Haarlemse regio en heerlijk eten en drinken van diverse restaurants belooft het een zeer gezellige dag te worden. Kom daarom winkelen op de gezelligste markt van Haarlem!

Nieuwe huisstijl

De winkeliers vinden het belangrijk met de tijd mee te gaan. Daarom heeft de Cronjé vanaf nu een nieuwe huisstijl, met nieuwe frisse kleuren, een nieuw logo en mooie nieuwe vlaggen. Ook wordt met de gemeente gesproken over het opknappen van de straat. Er is afgelopen maandag een start gemaakt met het schoonmaken van De luifels van de winkels in De Cronje. Allemaal mooie ontwikkelingen dus, die de vertrouwde Cronjéstraat in een nieuw, fris jasje steken. ''De Cronjé: alles onder één luifel!''

Meer berichten