Reünie oudste scoutinggroep

  Nieuws
De Camerons-Duinzwervers bestaat 95 jaar. (foto aangeleverd)
De Camerons-Duinzwervers bestaat 95 jaar. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

HAARLEM - De reünie van de oudste scoutinggroep in Haarlem en omgeving, de Camerons-Duinzwervers, is gepland op zaterdag 13 oktober. Deze reünie wordt georganiseerd omdat de scoutinggroep deze maand september 95 jaar bestaat. De groep heeft op dit moment meer dan 100 leden.
Om dit 95-jarig bestaan niet ongemerkt voorbij te laten werd er in juni een jubileumweekend gehouden met de leden samen met de ouders, broers en zusjes op het Naaldenveld in Aerdenhout.
Op zaterdag 13 oktober 2018 organiseert de Camerons-Duinzwervers, de oudste Scoutinggroep van Scouting Regio Haarlem en omgeving een reünie. Mocht je als oud-lid de reünie willen bijwonen, meld je dan aan via: reunie@camerons.nl en je ontvangt dan meer informatie. Alle (oud)- leden/ leiding zijn van harte uitgenodigd, de reünie zal plaatsvinden in en om het clubhuis te Overveen. Om 20.00 uur zal deze avond beginnen.
Heb je nog oude foto's uit de tijd dat je bij de groep zat. Neem deze dan mee of stuur ze op voorzien van naam en jaartal naar het genoemde mailadres.

Meer berichten
 

Fotoseries