Angels in de Oude Kerk Spaarndam

  Nieuws
Angels is een bijzondere vocale groep uit Amsterdam. (foto aangeleverd)
Angels is een bijzondere vocale groep uit Amsterdam. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

SPAARNDAM - Angels zingen op zondagmiddag 14 oktober, aanvang 15.00 uur, in de Oude Kerk in Spaarndam. Ze brengen de 'Greatest Hits' oftewel hoogtepunten uit de voorstelling Winterwende en enkele nieuwe liederen van het afgelopen seizoen. Toegang: € 10,- (online reserveren en betalen) Aan de kassa: € 12,50.

Angels is een bijzondere vocale groep uit Amsterdam: zeventien kleurrijke vrouwen maken samen muziek en brengen deze op een eigenzinnige manier voor het voetlicht. Originele en ontroerende nummers worden afgewisseld met up-tempo en opzwepende songs. Variërend van wereldmuziek tot popsongs, van traditionals tot Nederlandstalig onder leiding van Tatiana Lina, een veelzijdig podiumkunstenares met ruim 20 jaar ervaring. Haar liefde voor theater, zang en muziek en haar passie voor arrangeren heeft voor Angels geresulteerd in vele inspirerende muziekstukken. Dit concert wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Oude Kerk.
Locatie: Oude Kerk, kerkplein 2, Spaarndam. Meer info en reserveren: www.vriendenoudekerk.nl ; info Angels:www.angels-voices.nl.

Meer berichten
 

Fotoseries