Jubileumtoernooi Onze Gezellen

  Nieuws

HAARLEM - Ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van Onze Gezellen Honkbal en Softbal wordt een jubileumtoernooi georganiseerd op zondag 14 oktober. Het jubileumtoernooi is voor leden en oud-leden.
''Wij organiseren tevens een onderling toernooi voor alle leden, welk toernooi zal worden afgesloten met onderlinge wedstrijden van oud-leden van Onze Gezellen Honkbal en Softbal'', aldus de jubilerende club.
Van 10.00 tot 13.00 uur spelen de jeugdteams hun wedstrijden. Om 13.00 uur wordt de foto met alle leden gemaakt. Aansluitend spelen de seniorenteams hun onderlinge wedstrijden. Er wordt (ook door de honkbalteams) een aantal softbalwedstrijden gespeeld (met wat aangepaste toernooiregels). Deze wedstrijden worden tot 16.30 uur gespeeld.
''Daarna maken wij om 16.30 uur de velden vrij voor oud-leden. Wij denken aan een damessoftbalwedstrijd, een honkbalwedstrijd en een herensoftbalwedstrijd'', zegt OG.
Alle huidige jeugd- en seniorenteams worden gevraagd om met het hele team deel te nemen. Oud-leden kunnen persoonlijk inschrijven door het sturen van een email naar evenementen@onzegezellenhonkensoftbal.nl. Ken je iemand die ook honkbal of softbal heeft gespeeld bij Onze Gezellen, stuur de e-mail dan even aan hen door of verwijs ze naar onze website www.onzegezellenhonkensoftbal.nl.

Meer berichten