Doe mee met de Heemstede Loop

  Nieuws
Een schitterend parcours dwars door de bossen. (Foto: Renata Jansen Fotografie)
Een schitterend parcours dwars door de bossen. (Foto: Renata Jansen Fotografie) (rodi.nl)

HEEMSTEDE - Op zondag 28 oktober is de 9e editie van de Heemstede Loop. Deze populaire herfstloop trekt jaarlijks zo’n 3.000 lopers en staat bekend om de goede en gezellige sfeer langs het parcours.
De Heemstede Loop kent drie afstanden; Les Petits FamilyRun (1,5 km), Run2Day Haarlem 5 km en de 10 km. Tevens is er de bedrijvenloop. De bedrijven lopen met een samengesteld team de 5 km of de 10 km. Veel bedrijven zien de Heemstede Loop als een sportieve uitdaging die het teamgevoel versterkt binnen het bedrijf.
Deelname aan de Heemstede Loop staat garant voor een prachtig parcours langs een bosrijk gebied en het sfeervolle oude centrum van Heemstede. De groene en bosrijke omgeving wordt gecombineerd met de gezelligheid op de start/finish locatie. Deelnemers maken een ronde door het Groenendaalse bos en lopen vervolgens door het historische centrum van Heemstede. Langs dit fraaie parcours worden de lopers aangemoedigd door de vele toeschouwers en muzikale beats.
Voor inschrijven of meer informatie, kijk op www.heemstedeloop.nl. De voorinschrijving sluit op maandag 22 oktober om 9.00 uur in de ochtend.

Meer berichten