Heropening Aldi in Haarlem West

  Nieuws
De Aldi is populair in Haarlem (Foto: Pixabay)
De Aldi is populair in Haarlem (Foto: Pixabay) (rodi.nl)

HAARLEM - Op vrijdagochtend 2 november wordt om acht uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan het Menno Simonszplein in Haarlem feestelijk geopend. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als tablets, camera’s of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.
De enthousiaste vervangend filiaalleider Ton van Duijn: “Na een week verbouwen zal het fantastisch zijn om te zien hoe de winkel geworden is. Iedereen al verrast zijn. Zeker door de lekkere verse broodjes. We zijn als team erg trots om hier te mogen werken. We willen iedereen uitnodigen om eens langs te komen. Iedereen is van harte welkom”. Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes bereid met de producten van Aldi die klanten gratis kunnen proeven. Het hele weekend zijn er diverse proeverijen in de winkel.
De vernieuwde winkel aan het Menno Simonszplein 3 te Haarlem beschikt over zo’n 200 parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 19.00 uur.

Meer berichten