Jeugddebuut Billy de binnenjongen - Frans van Deijl presenteert z`n boek bij De Vries

  Nieuws
Auteur/journalist Frans van Deijl. (foto aangeleverd)
Auteur/journalist Frans van Deijl. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

HAARLEM - Auteur/journalist Frans van Deijl presenteert op vrijdag 16 november samen met uitgeverij Kluitman zijn jeugddebuut Billy de binnenjongen bij boekhandel H. de Vries Boeken in Haarlem (Gedempte Oude Gracht 27). Hét boek voor kinderen die liever binnen dan buiten spelen.

Billy is een echte binnenjongen. Waarom zou hij buiten spelen? Daar zijn geen stopcontacten. In huis beleeft Billy met zijn smartphone, spelcomputer en tablet veel vettere avonturen. Aan het begin van de zomervakantie heeft Billy een plan: hij besluit om de hele zomer, zes weken lang, de deur niet uit te gaan. Zal dat hem lukken?
‘’Geweldig hoe Frans van Deijl in de huid van een puber kan kruipen. De illustraties van Wilbert van der Steen maken het helemaal af’’, zegt Daan van der Valk van boekhandel De Vries. Frans van Deijl schrijft boeken en is journalist, onder andere voor HP/De Tijd en Haarlems Dagblad. Hij is getrouwd en vader van twee zoons. Billy de binnenjongen is zijn eerste jeugdboek, maar eerder schreef hij al negen romans. Met zijn bundel Oorlogshonger werd hij in 2006 genomineerd voor de Debutantenprijs.
Billy de binnenjongen; Frans van Deijl; € 14,99; 200 pagina’s; verschijnt 16 november 2018; Kluitman&pipe; 9789020622911.

Meer berichten