Kookboekenweek bij De Vries

  Nieuws

HAARLEM - Van 10 tot en met 18 november vindt de Kookboekenweek plaats. Ook dit jaar heeft H. de Vries Boeken in Haarlem weer een programma samengesteld met mooie acties, proeverijen en ontmoetingen met bevlogen kookboekenauteurs.

Nog een reden voor een bezoek aan de winkel is het Kookboekenweekgeschenk Smaakmaker samengesteld door Paul de Leeuw, het presentje bij besteding van € 19,50 aan kookboeken. Als klap op de vuurpijl: Doe mee met de winactie voor 30 Nederlandse kookboeken.
Feed Me Actie: zaterdag 10 november,10.00 - 18.00 uur. Toegang gratis. Op deze zaterdag kun je met je trouwe viervoeter naar H. de Vries Boeken. De hond krijgt bovendien een koekje en je ontvangt 20% korting op het kookboek voor honden: Feed me!
Meet & Greet SuriMAMs: zondag 11 november, 13.00 – 15.00 uur. Toegang gratis. De drie zussen schreven samen het kookboek SuriMAM Cooking 2. Op deze dag delen zij prachtige tories (verhalen) van hun oma’s en laten ze je hapjes proeven uit de hedendaagse Surinaamse keuken.
Meet & Greet Betty Koster: zondag 11 november, 15.00 - 16.30 uur. Toegang gratis. Betty Koster geldt al jaren als dé kaasexpert van Nederland. Zij is eigenaar van fromagerie L’amuse in IJmuiden en Amsterdam. Op deze dag signeert ze haar boek Hollandse Kaas en heeft ze een paar mooie Thee&Kaas combinaties de ze je wil laten proeven.

Meer berichten
 

Fotoseries