Sint klaar voor intocht op Marsmanplein - Op zaterdag 17 november

  Nieuws
De Goedheiligman is perfect voorbereid en komt 17 november met zijn pieten. (foto aangeleverd)
De Goedheiligman is perfect voorbereid en komt 17 november met zijn pieten. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

HAARLEM - Op zaterdag 17 november is het eindelijk zover en zal Sinterklaas na een lange reis om 14.30 uur zijn entree maken op het Marsmanplein in Haarlem-Noord. Alle pieten zijn in Spanje bijgepraat, zodat er niets meer mis kan gaan. Cadeaus zijn massaal ingekocht, de pakjesboot volgepropt, Amerigo geborsteld en de schoorstenenroutes uitgestippeld.
De Goedheiligman is perfect voorbereid en komt 17 november met zijn pieten, muziek, gezelligheid en heel veel strooigoed de intocht op het Marsmanplein met alle kinderen feestelijk vieren. Pieten zetten vanaf 12.30 uur het plein en de passage al op stelten en ook Bruno de Marsman feest mee. Uiteraard zijn er ook weer veel superleuke prijzen te winnen met een kleurwedstrijd (prijzen beschikbaar gesteld door de winkeliers van het Marsmanplein) en Deel&Win-acties op Facebook.
Je komt toch ook Sinterklaas toezingen, pepernoten eten en dansen?! De leukste Sinterklaasintocht beleef je op het Marsmanplein. Vanwege de drukte tijdens de intocht en de beperkte parkeermogelijkheden wordt geadviseerd de auto te laten staan en te kiezen voor fiets of openbaar vervoer.

Meer berichten
 

Fotoseries