Haarlemse beklimt hoogste berg van Afrika om duizenden oorlogskinderen te helpen

  Nieuws
Haarlemse beklimt hoogste berg van Afrika om duizenden oorlogskinderen te helpen
Haarlemse beklimt hoogste berg van Afrika om duizenden oorlogskinderen te helpen (rodi.nl)

HAARLEM – Janneke van Nieuwmegen uit Haarlem is de pittige uitdaging aangegaan: in januari beklimt zij de Kilimanjaro. Met deze actie haalt zij zoveel mogelijk geld op om oorlogskinderen te helpen. De Kili-Challenge van War Child duurt tien dagen, waarvan Janneke zeven dagen op de hoogste berg van Afrika (5.895m) doorbrengt.
De beklimming van de Kilimanjaro is niet alleen een enorme support voor de kinderen in oorlogsgebieden, maar ook een persoonlijke uitdaging die fysiek en mentaal het nodige van de deelnemers vraagt.
“Ik ga mijn droom proberen te realiseren, maar voor vele kinderen in oorlogsgebieden is hun droom verwezenlijken een droom die nooit zal uitkomen", legt Janneke uit. "Daarom wil ik de Kili-Challenge aangaan zodat oorlogskinderen ook een kans krijgen om hun droom te realiseren en gewoon weer kind kunnen zijn. Het zou echt super tof zijn als je mij wilt sponseren om kinderen in oorlogsgebieden een kans te geven. Een kans op een toekomst waarin dromen werkelijkheid worden.”
Ondersteuning
Wil jij Janneke sponsoren of zelf deelnemen aan de Kili-Challenge? Ga dan naar haar persoonlijke actiepagina via https://www.warchild.nl/actie/naar-de-top-van-de-kili. Meer informatie via: www.warchild.nl/kili-challenge.

Meer berichten
 

Fotoseries