Politie zoekt getuigen van inbraak op station

Nieuws
De politie is druk bezig met het achterhalen van de daders (Foto;Pixabay)
De politie is druk bezig met het achterhalen van de daders (Foto;Pixabay) rodi.nl

HAARLEM - De politie zoekt getuigen van twee inbraken op station Haarlem afgelopen nacht. Een inbraak is gepleegd bij Burger King (inbraak), de andere inbraak is bij de toiletten op het perron.
Rond 04.15 uur in de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken bij de Burger King op het station in Haarlem. Medewerkers van de NS zagen twee mannen inbreken, die er na het zien van het personeel als een haas vandoor gingen. De leeftijd van de inbrekers wordt voor beiden geschat tussen de 16 en 20 jaar. Ze waren in het donker gekleed en zijn gevlucht in de richting van de parkeergarage. Het is onbekend of de twee mannen buit hebben meegenomen.
Niet veel later bleek er ook ingebroken te zijn bij de toiletten op het perron. Ook hier is nog onbekend hoeveel buit er is gemaakt. De politie onderzoekt of deze inbraken iets met elkaar te maken hebben.

Getuigenoproep

Heeft u in de nacht van woensdag op donderdag iets verdachts gezien, dat te maken kan hebben met deze inbraken? Of heeft u andere informatie dat kan helpen bij het onderzoek?
Laat u dit dan s.v.p. zo snel mogelijk weten! Dat kan via een contactformulier op internet of telefonisch via tel.nr. 0900-8844. Liever anoniem melding doen? Dan wordt u verzocht te bellen met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.