(Foto: Jaap Reedijk)

Cabaret in de Lichtfabriek

  Uit

HAARLEM - De Lichtfabriek ontplooit zich steeds meer als een multifunctionele evenementenlocatie. Het staat al jaren bekend als Haarlemse locatie voor bedrijfsevenementen, huwelijksfeesten, congressen en presentaties, maar nu ook steeds meer voor publieksevenementen. Zo is er op zaterdag 6 april de cabaretvoorstelling 'Tijd voor een Trio' met Cabaret Niet Schieten! dat samen met Esmée van Kampen hun allerlaatste voorstelling zal geven.

"Een Match made in Heaven", zo roemt de Nationale Theaterkrant de keuze om Esmée van Kampen met Niet Schieten! te laten optreden. "Ze geeft de voorstelling een enorme opstopper. Regelmatig speelt ze zelfs in haar eentje beide mannen onder het tapijt. Maar toch blijft zij hen nodig hebben. Als gangmakers, sparring partners, routiniers, ensemble en lucifers om haar dynamiet aan te steken."

Tijd voor een Trio gaat over twee mannen (Arend Edel en Maarten Hennis) in de herfst van hun leven, die een fris groen blaadje plukken (Esmée van Kampen). Een blaadje om van te houden, om mee te pronken en misschien om hun eigen gebreken mee te maskeren. Maar het blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie. Met een enorme dosis humor worden de mannen ongenadig bij de ballen gepakt en geconfronteerd met hun Midlife. Ook de twijfel-dertiger Esmée krijgt het flink voor haar kiezen. Ze houden veel van elkaar en juist daarom sparen ze elkaar niet.

'Tijd voor een Trio': een kwetsbaar, herkenbaar en vooral een hilarisch cabaretprogramma over leeftijds conflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen.

Datum: 6 april 2019
Tijd: 20:15
Locatie: De Lichtfabriek, Mickelersweg 2, Haarlem Kaarten via: www.lichtfabriek.nl/tickets

Meer berichten
 

Fotoseries