Bo Saris, vroeger bekend als Boris.
Bo Saris, vroeger bekend als Boris. ((Foto: PR ))

Bo Saris op Paaseditie van Soulfood in de Lichtfabriek

  uitgaan

HAARLEM - De vijfde editie van Soulfood staat zondag 21 april weer op het programma in de Lichtfabriek in Haarlem. SoulFood is een 'Feelgood' zondag- namiddag evenement waarbij de Lichtfabriek wordt omgetoverd tot nachtclub en wordt ingevuld door gerenommeerde DJ's, Live muziek en iedere maand een ander restaurant uit de regio.

Zo wordt deze vijfde editie ingevuld door Haarlems' nieuwe restaurant Krachtstroom, dat op 16 april geopend wordt. De keukenbrigade beloofd een bijzondere, op Pasen gerichte diversiteit aan fingerfood voor te schotelen. Alle gasten worden zoals altijd verwelkomd met een welkomstdrankje. Naast een uitgebreid assortiment wijnen en reguliere dranken wordt ieder evenement voorzien van een breder aanbod: deze keer naast Champagne- en Cocktailbar ook een Scroppino bar.

De Live artiest is Bo Saris. Al sinds zijn kennismaking met het grote publiek in 2003 (toen als Boris, winnaar van idols) staat hij bekend om zijn intens soulvolle sound en zijn overduidelijke liefde voor alles wat black music te bieden heeft. SoulMotion, de nieuwe huisband van SoulFood zal hem muzikaal ondersteunen.

Headliner van deze editie is DJ Dave Leatherman (René van der Weijde) die in 1993 doorbrak met het bekende nummer Atlantic Ocean - Waterfall, dat in meer dan 30 landen de top 10 haalde en wereldwijd 30 miljoen exemplaren verkocht. Naast Dave Leatherman staan ook de FunkSoulBrothers achter de draaitafels.

SoulFood

15.00 - 21.00 uur.

De Lichtfabriek, Minckelersweg 2.

www.soulfoodevents.nl.

Meer berichten
 

Fotoseries