Typhoon.
Typhoon. ((Foto:PR))

Typhoon, Alain Clark en Nielson bij Music Lights in Caprera

  uitgaan

BLOEMENDAAL - Het Bloemendaalse openluchttheater ligt midden in een prachtig natuurgebied. Tijdens het locatiefestival Music Lights op 6, 7 en 8 september brengt Caprera cultuur en natuur op een hele bijzondere manier samen. Met lichtkunstwerken, installaties en akoestische optredens van bekende artiesten toont Caprera haar bos op haar allermooist.

Tijdens Music Lights treden elke avond twee verschillende artiesten op, die ieder een speciaal akoestisch concert van een uur spelen. Het eerste optreden vindt plaats in het openluchttheater, waarna de bezoeker een route loopt langs de lichtkunstwerken in het bos en uitkomt bij het 'bospodium' voor het tweede optreden.

Op vrijdag 6 september, de openingsavond, spelen Typhoon en Janne Schra. Typhoon zal akoestische versies van zijn bekende nummers en nieuw materiaal presenteren. Op zaterdag 7 september zijn Alain Clark en Roxeanne Hazes te horen. Music Lights wordt afgesloten op zondag 8 september door Nielson en Maan.

Speciaal voor Music Lights opent Caprera een 'food drinks area' op het terrein. Cantina Mobile (bekend van o.a. de Rollende Keukens, Pinkpop en Into the Great Wide Open) zal de catering verzorgen. Vanaf 17.00 uur is Caprera geopend voor een hapje en een drankje.

Meer berichten