Kerst in de Crypte: ondergrondse kerstwereld

Uitgaan
Kerst in de Crypte is vanaf 10 december open van maandag tot en met zaterdag tussen 10.30 en 17.00 uur.
Kerst in de Crypte is vanaf 10 december open van maandag tot en met zaterdag tussen 10.30 en 17.00 uur. (Foto: Lucienne van der Stouwe)

HAARLEM – Kerstfans kunnen dit jaar hun geluk op in Haarlem. Want wist je dat je vanaf 10 december opnieuw kunt genieten van ‘Kerst in de Crypte’ in de KoepelKathedraal?

Een ondergronds kerstwalhalla. Zo kun je Kerst in de Crypte wel omschrijven. Meer dan 300 kerstgroepen, modelspoortreinen, een zee van sfeerverlichting, de Hollandse Elfstedendorpen, Scrooge, een heus skidorp, en natuurlijk de nodige kerstmuziek als streling voor je trommelvliezen.

Even pauze van al het overweldigende kerstgenot? Proost dan met warme chocomel, glühwein en warme wafels op de mooie decembermaand.

Kerst in de Crypte is vanaf 10 december open van maandag tot en met zaterdag tussen 10.30 en 17.00 uur. Je kunt in shifts naar binnen (elk half uur een nieuwe). Op 24 december is Kerst in de Crypte geopend tot 16.00 uur. Voor entree heb je een QR-code nodig. Leuk om te weten: op Eerste en Tweede Kerstdag en 1 januari is Kerst in de Crypte ook open!