Kringloop De Snuffelmug opent webshop

Winkelen
Kringloop De Snuffelmug opent webshop.
Kringloop De Snuffelmug opent webshop. (Foto: PR)

HAARLEM - Goed nieuws voor fans van tweedehandswinkels. Kringloopwinkel De Snuffelmug in Haarlem heeft onlangs haar webshop geopend.

“De Snuffelmug kringloopwarenhuizen in Haarlem en Heemstede staan boordevol met gebruikte goederen”, zo vertelt de kringloopwinkel. “De winkels zijn nu - op afspraak - weer te bezoeken. Daarnaast biedt Snuffelmug met de webshop nu ook de optie om digitaal te winkelen en te bestellen.”

Kringloop Haarlem: Unieke online producten

Alle productcategorieën (behalve elektronica) komen ook via dit kanaal beschikbaar, zo laat de shop weten. “Bij de start zijn dat al pakweg 100 producten, maar dit zal uitgroeien tot vele honderden. Anders dan de bekende webwinkels beschikken de kringloopwarenhuizen over unieke producten.”

Kringloop Haarlem: coronaproof online shoppen

De werkwijze is even simpel als helder: 

1. bestellen op de webshop www.snuffelmug.nl/shop 

2. je ontvangt een mailbevestiging 

3. op afspraak het bestelde ophalen in de winkel. 

Hergebruik en werkgelegenheid

“Maar natuurlijk blijft het zelf snuffelen in de grote warenhuizen voor veel mensen een aardig uitje. Vaak vind je hier een passend en betaalbaar artikel. De Snuffelmug kringloopwarenhuizen combineren hergebruik van goederen met sociale werkgelegenheid. Voor het zelf bezoeken van de winkel kun je een afspraak maken via www.snuffelmug.nl/winkelenopafspraak.