Albert Heijn opent vestiging aan Schipholweg Haarlem

Winkelen
Supermarktmanager Danny van der West: “Albert Heijn Schipholweg opent op dinsdag 8 februari.”
Supermarktmanager Danny van der West: “Albert Heijn Schipholweg opent op dinsdag 8 februari.” (Foto: Albert Heijn Vos)

HAARLEM - Op dinsdag 8 februari opent Albert Heijn Vos een nieuwe vestiging, en wel aan de Clothildestraat 551 in Haarlem. Het is de vierde Albert Heijn-winkel van de ondernemersfamilie Vos in de stad. De supermarkt wordt maar liefst 2.100 vierkante meters groot. 

“Klanten hebben er keuze uit meer dan 17.000 producten waaronder heel veel vers. Door de ligging - direct aan de Schipholweg - en de ruime parkeergelegenheid op het dak, kun je als klant makkelijk de supermarkt in en uit voor je boodschappen.”

Burgemeester Jos Wienen opent de nieuwe winkel op dinsdag 8 februari rond 9.00 uur.

Lekkerste Albert Heijn

“We zijn enorm blij dat we onze nieuwe Albert Heijn en Gall&Gall aan de Schipholweg kunnen openen”, vertelt Masha Vos. “Opa Vos reed al door de Slachthuisbuurt met een bakfiets om boodschappen bij de mensen thuis te bezorgen. De vader van Peter en Paul was hier in de buurt supermarktmanager, en nu openen wij de lekkerste Albert Heijn hier in de Slachthuisbuurt, de plek waar de jongens en Natasja zijn opgegroeid. We zijn heel benieuwd naar alle reacties.” 

Heel veel vers 

Klanten hebben volgens de supermarkt straks keuze uit een groot en gevarieerd aanbod groente en fruit. “Ook zijn er diverse verspakketten, maaltijdsalades en verse maaltijden. Bij de bakkerij komt vanaf 7 uur ’s ochtends geurend vers brood uit de oven en je vindt er heerlijk gebak en chocolade. De markthal biedt een uitgebreid assortiment vleeswaren, kaas en tapas. Dagelijks wordt er verse sushi aangeleverd en er zijn vers gegrilde lekkernijen zoals de huisgemaakte Vos grillworst, kippenvleugels en gehaktballetjes.” 

Gemak 

De nieuwe supermarkt heeft brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen, vertelt de woordvoerder. “Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Er zijn 12 zelfscankassa’s, waardoor afrekenen nog sneller gaat. Voor mensen die niet bekend zijn met zelfscan, staat ons team natuurlijk klaar om te helpen.”