WIN: 50 euro waardebon voor de Sugar Land Drive-in in de Waarderpolder

Zakelijk
Vanaf 21 mei in de Waarderpolder: de Sugar Land Drive-in.
Vanaf 21 mei in de Waarderpolder: de Sugar Land Drive-in. (Foto: Sugar Land Drive-in)

HAARLEM - Goed nieuws voor de zoetekauwen onder ons: op 21 mei opent de Sugar Land Drive-in aan de Robert Peereboomweg in de Waarderpolder. We spraken de 27-jarige oprichtster Maxime van Wooning. En goed nieuws: we mogen een waardebon van 50 euro weggeven!

Haarlemse Sugar Land Drive-in

“Mijn vader, nu 83, is dement en ik zorg al jaren voor hem. Hij heeft jarenlang een palletfabriek gehad, op hetzelfde terrein als waar nu de drive-in komt. Deze loopt vanwege corona niet goed. Vandaar dat ik op het idee kwam het stuk grond te gebruiken voor een drive-in met voornamelijk aardbeien en chocola.”

Veel Haarlemmers hebben al toegezegd langs te willen komen, aldus Maxime. “Vanaf 21 mei kunnen ze bij ons terecht, op vrijdag en zaterdag tussen 17.00 en 21.00 uur.” 

Winnen: waardebon Sugar Land Drive-in van 50 euro

Gek op chocola en aardbeien? Dat komt mooi uit, want we mogen een waardebon van 50 euro weggeven om te besteden bij de Sugar Land Drive-in! 

Het enige dat je hoeft te doen is je aan te melden voor de nieuwsbrief via het formulier hieronder. En het is win-win, want daardoor ontvang je óók nog eens wekelijks de belangrijkste Haarlemse nieuwtjes én andere exclusieve acties. 

De actie loopt t/m donderdag 20 mei. De winnaar krijgt vanzelf bericht.

Meer weten? Volg de pagina van de Sugar Land Drive-in op Facebook.

\