Kikkers pakt weer eens de volle winst.
Kikkers pakt weer eens de volle winst. ((Foto: Rowin van Diest))

Eindelijk weer eens winst voor hockeyvrouwen De Kikkers

NIEUW VENNEP - De vrouwen van De Kikkers versloegen zondag 14 april in de vierde klasse HCRB met 2-1. Die winstpartij was zeer welkom.

De Kikkers scoort dit seizoen moeilijk. Mede daardoor staat het team van coach Peter Paul van Muijden op de elfde plek. Tegenstander HCRB staat een plek hoger op de ranglijst en is ook geen hoogvlieger. De Kikkers was, tot dit duel, in zestien duels niet verder gekomen dan vijftien treffers. Tegen HCRB werkten de dames hard voor een goed resultaat. De 2-1 winst was dan ook het resultaat van de wil om collectief hard te willen werken. Dit seizoen zijn er voor het team uit Nieuw-Vennep nog vijf competitieduels te gaan. De eerstvolgende tegenstander is Saxenburg uit Haarlem.

Kikker Open

Mixed Hockey Club De Kikkers kijkt alweer uit naar het Kikkers Open. Een enthousiaste vrijwilliger kijkt er naar uit: "'Het Kikkers Open toernooi 2019: het familie- en vriendentoernooi waarbij gezelligheid voorop staat. Het toernooi waarbij je met familie, vrienden, ouders van teams of buren een gezellige afsluiter van het seizoen beleeft."

Het Kikkers Open is op zondag 9 juni, eerste pinksterdag. De voorbereidingen om er een geslaagde dag van te maken, zijn in volle gang. Teams van minimaal acht spelers kunnen zich aanmelden via de website. Gespeeld wordt op een half veld. Ook dit jaar is er een thema aan het toernooi gehangen, dit jaar is dit Hollywood. Teams kunnen hierin al hun creativiteit kwijt qua kleding en acts. Het toernooi bestaat uit een familiepoule en een vriendenpoule (18+).

Ter afsluiting wordt een diner aangeboden. Kosten zijn 10 euro, kinderen tot en met 12 jaar kunnen mee-eten voor 6 euro. De sluitingsdatum voor inschrijving is 15 mei. Informatie en inschrijven via:

www.kikkers.com

Meer berichten